GRAND & JOHNSON | DE HALLEN AMSTERDAM | WWW.GRANDJOHNSON.COM

GRAND & JOHNSON | DE HALLEN AMSTERDAM | WWW.GRANDJOHNSON.COM

Cocina con luz indirecta bajo en el zócalo y LEDs integrados en los armarios altos para iluminar la encimera.

Cocina con luz indirecta bajo en el zócalo y LEDs integrados en los armarios altos para iluminar la encimera.

••• @annaliashko •••

••• @annaliashko •••

This modern kitchen line has a powerful technical and aesthetic impact. The design makes the most of the natural characteristics of the #wood.  Velvet Élite by #GDArredamenti has a flat-groove opening system. An angle of 30 is cut into the profiles of the doors so that they can be opened without external handles.  #archiproducts

This modern kitchen line has a powerful technical and aesthetic impact. The design makes the most of the natural characteristics of the #wood. Velvet Élite by #GDArredamenti has a flat-groove opening system. An angle of 30 is cut into the profiles of the doors so that they can be opened without external handles. #archiproducts

Coffey-Architects_Kitchen-Garden-22_London #modern #interiors #kitchen

Coffey-Architects_Kitchen-Garden-22_London #modern #interiors #kitchen

The Pink House designed by Scott Posno Design

A Modern House That Fits into the Neighborhood

The Pink House designed by Scott Posno Design

Ventana

Ventana

INSIDE. DESIGNING SPACE Minimal and clean visual impact, hiding a clever space designed within tall storage units: Fly kitchen is all about elegant and functional kitchen projects. www.modulnova.it #kitchendesign #interiordesign #functionalkitchen

INSIDE. DESIGNING SPACE Minimal and clean visual impact, hiding a clever space designed within tall storage units: Fly kitchen is all about elegant and functional kitchen projects. www.modulnova.it #kitchendesign #interiordesign #functionalkitchen

The Garden Kitchen brief was to open up the ground floor living spaces, whilst reconnecting the core of the house to the sunny south facing garden.

The Garden Kitchen brief was to open up the ground floor living spaces, whilst reconnecting the core of the house to the sunny south facing garden.

Pinterest
Buscar