Alla hjärtans Scratch Off-tryck I love you - Dossify Gifts, Valentine's Day, Valentines Day Presents, Valentine Day Cards, Gift For Lover, Happy Valentines Day, Valentines Day Party, Greeting Cards, Anniversary Greeting Cards
Save
Product sold by
dossify.se

Alla hjärtans dag Scratch Off-kort - I love you

Product details
💖 Gör Alla Hjärtans Dag Oförglömlig med Vår Unika Skrapkort! 💖
Funktioner som Får Hjärtan att Slå Snabbare:
✨ Överraskande Kärleksfullt: Gör Alla Hjärtans Dag minnesvärd genom att överraska dina nära och kära med ett "14 saker jag älskar om dig" eller ett "14 saker vi älskar om dig" avtryck. En unik och personlig gest som kommer smälta hjärtan.
✨ Skrapa för Hemliga Meddelanden: Varje tryck är tomt och redo för dig att skriva in de 14 sakerna som gör din älskade speciell. Använd skrapdekalerna för att täcka och skapa spänning när de skrapas bort för att avslöja de hemliga meddelandena.
✨ Handskrivna Kärleksförklaringar: Vi trycker inte ut de 14 sakerna på kortet, du får äran att handskriva dem för att göra varje ord personligt och meningsfullt. En present som visar omsorg och tanke bakom varje ord.
✨ Passar Alla Relationer: Inte bara förpartners – detta skrapkort är också perfekt för släktingar och vänner. Sprid kärlek och värme till alla du bryr dig om.
💕 Skapa Magi med Varje Skrapning – Beställ Nu och Sprid Kärlek! 💕
Ships from and sold by
dossify.se
dossifyse
Dossify
8 followers