¡Explora Casas, Sostenibilidad y más!

Explorar temas relacionados

Ultra-Efficient Danish Home Produces More Energy Than It Needs Home for Life – Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

Ultra-Efficient Danish Home Produces More Energy Than It Needs Home for Life – Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

Una casa de bambú inspirada en el Feng Shui que utiliza el agua subterránea como refrigeración natural

Una casa de bambú inspirada en el Feng Shui que utiliza el agua subterránea como refrigeración natural

Schema van hoe je gebruik kunt maken van passieve-zonne-energie. Houdt ook rekening met oververhitting in de zomer en maak daarom gebruik van zonwering die in de zomer de zon blokkeert en in de winter de zon toelaat.

Schema van hoe je gebruik kunt maken van passieve-zonne-energie. Houdt ook rekening met oververhitting in de zomer en maak daarom gebruik van zonwering die in de zomer de zon blokkeert en in de winter de zon toelaat.

Trombe_Wall.jpg 800×1.010 pixels  Joesph hyslop- diagram explaining the use of a trombe wall in mt rainer

Trombe_Wall.jpg 800×1.010 pixels Joesph hyslop- diagram explaining the use of a trombe wall in mt rainer

Norwegian researchers and architects have designed the house to meet the needs of an average family

The ecohome that produces three times more electricity than it needs

Norwegian researchers and architects have designed the house to meet the needs of an average family

Musée Cantonal des Beaux-Arts by Allied Works Architecture (Lausanne, Switzerland. 2011)  "The building’s geologic form is fractured by activity, providing glimpses into and through the heart of the building. Ideal gallery proportions establish a rhythm of space and structure along the Arts Walk and rail lines. Between galleries, structure, circulation and light form fissures of transparency – filtering and diffusing light into the galleries, providing views to the landscape and city while…

Musée Cantonal des Beaux-Arts by Allied Works Architecture (Lausanne, Switzerland. 2011) "The building’s geologic form is fractured by activity, providing glimpses into and through the heart of the building. Ideal gallery proportions establish a rhythm of space and structure along the Arts Walk and rail lines. Between galleries, structure, circulation and light form fissures of transparency – filtering and diffusing light into the galleries, providing views to the landscape and city while…

Pinterest
Buscar