Zentro vertical Landscape "Acantilado" by Veronica Crousse

Asi deberian ser las 2 paredes de la terraza del apartamento AK. Zentro Office Building and Commercial - La Molina District, Peru - 2012 - Gonzalez Moix Arquitectura

Hilgard Garden, a garden staged in San Francisco Located in Berkeley Hills, San Francisco, Hilgard Garden is a Japanese-inspired garden consists of a deck ipe, linked to the house, a small white granite terrace, a pool of water and a hill bearing made ​​of concrete and planted with small maple trees and ground cover plants.:

Hilgard Garden, un jardin étagé à San Francisco

Arquitectura y Paisaje: Hilgard Garden, una sala de estar al aire libre por Mary Barensfeld Architecture Arquitectura y Paisaje: Hilgard Garden, una sala de estar al aire libre por Mary Barensfeld Architecture – Plataforma Arquitectura

Arquitectura Blanca ::: Obra: Edificio de oficinas y locales comerciales – Zentro

Zentro edificio de oficinas y comercial, La Molina Distrito, 2012 - González Moix Arquitectura

Un hermoso jardín vertical en el restaurante Padrinos en la Ciudad de México.

Galería de Ciudad de México trata de mantenerse verde - 1

Por Katerina Gordon. El pasado 9 de Abril el New York Times publicó un artículo escrito por Damien Cave, en el que destaca el esfuerzo que está manteniendo

Zentro Office Building and Commercial - La Molina District, Peru - 2012 - Gonzalez Moix Arquitectura

Increible solución para los que no quieren gastar en un muro verde. Zentro Office Building and Commercial - La Molina District, Peru - 2012 - Gonzalez Moix Arquitectura

INTERIOR JUNKIE » 15x de mooiste buitendouches

Deja dudas que no sea un almácigo de bichos, pero la combinación y el diseño son excelentes. Wood Outdoor Shower, Stone Creek Camp (Andersson Wise Architects)

This fully landscaped backyard has had the space split up into various sections, like dining, socialising, and resting. Along one side of the backyard, is a wood bench, that almost runs the entire length of the space.

This fully landscaped backyard has had the space split up into various sections, like dining, socialising, and resting. Along one side of the backyard, is a wood bench, that almost runs the entire length of the space.

Pinterest
Buscar