Explore Stop It and more!

Tirana në vitet e para të shekullit 20.

Tirana në vitet e para të shekullit 20.

Lulishtja Popullore (Milet Bahçe) ne qendër të Shkodrës, 1875. Pietro Marubbi.

Lulishtja Popullore (Milet Bahçe) ne qendër të Shkodrës, 1875. Pietro Marubbi.

Porti i Shengjinit-foto Albert Vataj (3)

Porti i Shengjinit-foto Albert Vataj

Rruga M.Shyri,1964, pare nga kendi i parkut Rinia.Perballe nderteses ne mes te fotos kam banuar deri ne mes te viteve 80'.Ky eshte fillimi i zbatimit te planit te me siperm.

Rruga M.Shyri,1964, pare nga kendi i parkut Rinia.Perballe nderteses ne mes te fotos kam banuar deri ne mes te viteve 80'.Ky eshte fillimi i zbatimit te planit te me siperm.

Ceremoni fetare krishtere në Mirditë, vite 1930. Christian ceremony in the Mirdita area, Albania, 1930s. Cérémonie religieuse catholique en pays mirdite, Albanie, années 30

Ceremoni fetare krishtere në Mirditë, vite 1930. Christian ceremony in the Mirdita area, Albania, 1930s. Cérémonie religieuse catholique en pays mirdite, Albanie, années 30

Gjate ndertimit te ujesjellesit te Durresit

Gjate ndertimit te ujesjellesit te Durresit

Pallati i Kultures-_Tirane_foto Albert Vata

Explore, Photos, Pictures, Photographs

Parlamenti i mbretërisë shqiptare. The royal Albanian parliament during the 1930s. Parlement de la royauté albanaise durant les années 30.

The Royal Albanian parliament

Kulla e Riza begit, Gjakovë

Kulla e Riza begit, Gjakovë

Bashkia e Tiranes, godina, Tirane, Shtator 2013, foto Albert Vataj

Bashkia e Tiranes, godina, Tirane, Shtator foto Albert Vataj

Rezidenca e Ministrit Ahmet Zog në vitin 1924

Rezidenca e Ministrit Ahmet Zog në vitin 1924

Selia e qeverisë shqiptare (1921-1924) dhe e Këshillit të Naltë. Më vonë shërbeu edhe si seli e Presidencës. 1926. Foto Kel Marubi.

Selia e qeverisë shqiptare (1921-1924) dhe e Këshillit të Naltë. Më vonë shërbeu edhe si seli e Presidencës. 1926. Foto Kel Marubi.

Sistemim i dokeve te portit te Durresit

Sistemim i dokeve te portit te Durresit

Xhamia e Et'hem Beut dhe Kulla e Sahatit Tirane. Foto Albert Vataj 2013

Xhamia e Et'hem Beut dhe Kulla e Sahatit Tirane.

Gjendja urbanistike ne 1965

Gjendja urbanistike ne 1965

Pinterest
Search