¡Descubre Postres y más!

Receta

Receta

Otra forma de hacer tarta de manzana ¡Gracias Lu!

Otra forma de hacer tarta de manzana ¡Gracias Lu!

Comidas

Comidas

Grilled Bananas Recipe- a lower calorie dessert (Cinnamon, Sugar, Coconut Oil!) - Raining Hot Coupons

Grilled Cinnamon Sugar Bananas

Grilled Bananas Recipe- a lower calorie dessert (Cinnamon, Sugar, Coconut Oil!) - Raining Hot Coupons

Kremi Shantili, i krijuar nga francezi François Vatel ne shekullin e XVII,eshte i perbere ngapana e fresket e rrahur, vanilje dhe sheqer pluhurne raportin 5 pana dhe 1 sheqer. Duke qene nje nga kremerat me te perdorur ne pasticeri, pervec se perdoret i vetem neper emblesira te ndryshme, shpesh bashkohet edhe me kremin e pasticerise...Read More

Kremi Shantili, i krijuar nga francezi François Vatel ne shekullin e XVII,eshte i perbere ngapana e fresket e rrahur, vanilje dhe sheqer pluhurne raportin 5 pana dhe 1 sheqer. Duke qene nje nga kremerat me te perdorur ne pasticeri, pervec se perdoret i vetem neper emblesira te ndryshme, shpesh bashkohet edhe me kremin e pasticerise...Read More

Robot snacks hechos con cajas de jugo y cajitas de uvas pasas.

Robot snacks hechos con cajas de jugo y cajitas de uvas pasas.

rollitos de pan de molde y queso

rollitos de pan de molde y queso

Home made candy buttons! This would be a great snack for just a little something sweet

Homemade Candy Buttons

Home made candy buttons! This would be a great snack for just a little something sweet

Delicioso

Delicioso

Nutella and Banana Chimichangas | www.cakescottage.com | #recipes #nutella #chimichangas se prepara como se ve y se sujetan por un palillo, porque se frien, se dejan escurrir el aceite en papel y a comer

Nutella and Banana Chimichangas

Nutella and Banana Chimichangas | www.cakescottage.com | #recipes #nutella #chimichangas se prepara como se ve y se sujetan por un palillo, porque se frien, se dejan escurrir el aceite en papel y a comer

Pinterest
Buscar