Explore Searching, Reyes, and more!

Explore related topics

diade reyes - Buscar con Google

diade reyes - Buscar con Google

Résultats de recherche d'images pour « 365 bocetos gatos »

Résultats de recherche d'images pour « 365 bocetos gatos »

Mexican - Rosca de Reyes - On Día de los Tres Reyes (Day of the Dead), a special sweet bread, Rosca de Reyes, is eaten.

Mexican - Rosca de Reyes - On Día de los Tres Reyes (Day of the Three Kings /Epifany), a special sweet bread, Rosca de Reyes, is eaten.

clip_image023

MI DELICIOSA ROSCA DE REYES RECETA

clip_image023

Jom Kipoer is de heiligste dag van het joodse jaar en daarmee de belangrijkste joodse feestdag. Op deze dag beslist God over het lot van de mensen in het komende jaar. Men belijdt zijn eigen en gemeenschappelijke zonden. Ook: Jom Kippoer.    Op Jom Kipoer is het verboden om te eten en te drinken, zich te wassen en seksuele omgang te hebben. Ook mag de orthodoxe jood geen leren schoenen dragen. Zo laat hij zien dat hij de heiligheid van de aarde respecteert.

Jom Kipoer is de heiligste dag van het joodse jaar en daarmee de belangrijkste joodse feestdag. Op deze dag beslist God over het lot van de mensen in het komende jaar. Men belijdt zijn eigen en gemeenschappelijke zonden. Ook: Jom Kippoer. Op Jom Kipoer is het verboden om te eten en te drinken, zich te wassen en seksuele omgang te hebben. Ook mag de orthodoxe jood geen leren schoenen dragen. Zo laat hij zien dat hij de heiligheid van de aarde respecteert.

Today, January 6, is the day of the Magi...The THREE WISE MEN...I often ponder the journey  of their Knowing, their great Faith....and so, this day is a sacred day to me......lindita

January 6 is the day of the Magi, the 3 Kings, or the 3 Wise Men: Melchor, Gaspar, and Balthazar.

paper plate crown - materials: paper plates, scissors, coloring utensils, (optional) buttons or pom-poms

Paper Plate Crown

Here’s another contribution to my AWANA Cubbies Series. This Paper Plate Crown – AWANA Cubbies Bear Hug Craft is an easy craft for…

You Version Bible App for children.

New Bible App for Kids Story: Daniel in the Lions’ Den, “A Roaring Rescue” - YouVersion

Pinterest
Search