Couleur noir signification
Signification couleur noir
La couleur noire est généralement associée au pouvoir, à la mort et au mystère mais aussi à l’élégance et à l’autorité. Dans la mode, le noir est la couleur élégante par excellence que vous pouvez porter en toute occasion. Dans notre collection CUS® couleurs significatives, la signification couleur noir est le pouvoir et le contrôle. Porter des bijoux avec une couleur noir signification, comme un bracelet noir ou un collier noir, symbolise le Silver, Black Jewelry, Black Pendant, Black Necklace, Meaningful Jewelry, Armband, Black Bracelets, Black Colour Meaning, Stainless Steel Bracelet
Save
Product sold by
cus-boutique.com

Kyra | Bedel Power Control - Silver

Product details
Zwart betekenis
Zwart betekenis kleur
De kleur zwart wordt meestal geassocieerd met kracht, dood en mysterie, maar ook met elegantie en gezag. In de mode is zwart de meest elegante kleur die je bij elke gelegenheid kunt dragen. In onze CUS® Meaningful Colours collectie staat kleur zwart betekenis voor de symboliek van kracht en controle. Het dragen van sieraden met een zwart betekenis of zwart betekenis kleur, symboliseert de grenzen van het verleden, geeft je een toekomstgerichte instelling, kracht en controle. Ben je van aard wat pessimistisch, kies dan in plaats van zwart sieraden liever kleding of sieraden in de kleur wit, die staat voor hoop, helderheid en duidelijkheid.
Gebruik van kleuren kan zorgen voor het uitdragen van een bijzonder gevoel, een samenspel van genezen en het aantrekken van geluk. Gelukkig bestaan er geen goede en slechte kleuren, soms moeten we door een donkere periode heen om weer bij het licht te komen. Probeer tijdens een moeilijke periode altijd positief te blijven, ook al is dat soms lastig. Vaak komen we na zo’n periode sterker uit de strijd en kunnen we een volgende keer alles beter relativeren. In onze CUS® collectie vind je betekenisvolle bedels, kleuren en natuurstenen. Welke kleur is voor jou belangrijk of doe jij cadeau aan een voor jou speciale vriend(-in)?
Zwart sieraden
Na het lezen van de zwart betekenis over kracht en controle, is je interesse vast gewekt om verder te kijken in onze CUS® collectie. Hier vind je de mooiste bedels voor zwart sieraden, zoals een armband zwart en bedels voor een ketting zwart. Deze collectie bedels is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig stainless steel dat hypoallergeen is en niet verkleurt. Wist je dat alle bedels zijn voorzien van een handige clicker? Dè uitkomst om de bedel te wisselen van een armband naar een ketting zwart, maar ook om sieraden met een zwart betekenis kleur te creëren. Hoe bijzonder is het dat je naast deze bedel met de zwart betekenis van kracht en controle, combinaties kan maken met een CUS® Lava hanger, waarvan de betekenis staat voor stabiliteit en kracht, en de CUS® levensboom bedel die staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
CUS® voor mij én voor jou
Ben jij op zoek naar een perfect cadeau voor een dierbare? Neem een zen moment en ga rustig op zoek in onze CUS® collectie. Hier vind je naast bedels voor zwart sieraden ook betekenisvolle bedels, stenen en kleuren waarmee je een bijzonder cadeau kunt samenstellen. Wist je dat al deze bedels worden geleverd met een prachtig luxe CUS® sieraden zakje? Wie gun jij deze bijzondere CUS® ervaring?
Ships from and sold by
cus-boutique.com
cusboutique
CUS-BOUTIQUE
11 followers