Pablo Saffer
Más ideas de Pablo
Edificio Sede del Parque Científico de la UPV / ACXT

Imagen 27 de 44 de la galería de Edificio Sede del Parque Científico de la UPV / ACXT. Fotografía de Aitor Ortiz

Señalización con luz DIfusser: METHACRYLATE  Frame: ALUMINIUM  Finishes: ALUMINIUM  Bulb: LED 3 X 0,2W

Wall light signage for interior SIGNE: Signs wall lamp Environmental Graphic Design, Signage Sistems, Interior wayfinding, señaletica para empresas, diseño de locales comerciales Canton Crossing

CUMC Benefactor Wall with lit glass and layered graphics. Design by Roll Barresi. Fabrication and installation by DCL. #benefactor #donor #wall #donation #recognition

CUMC Benefactor Wall with lit glass and layered graphics. Design by Roll Barresi. Fabrication and installation by DCL. #benefactor #donor #wall #donation #recognition