AA

1,854 Pins
 4d
Collection by
Arno Brandlhuber Anti-Villa

MOUQUIM

12 Pins
a white building with a brown door and window
Club Absinthe
Club Absinthe – MacIver-Ek Chevroulet
the steps lead up to an open door on a building's side walk area
UCHI revestida a cortiça!
an empty street with graffiti on the buildings
Gallery of Dodged House / Leopold Banchini Architects + BUREAU (Daniel Zamarbide, Carine Pimenta, Galliane Zamarbide) - 27
Gallery of Dodged House / Leopold Banchini Architects + BUREAU - 27
a vase with flowers sitting on top of a counter next to a chair and table
Gallery of Casa do Monte / Leopold Banchini Architects + BUREAU (Daniel Zamarbide, Carine Pimenta, Galliane Zamarbide) - 18
Casa do Monte,Courtesy of Leopold Banchini Architects
a spiral staircase in the middle of a room with concrete walls and floor to ceiling windows
Gallery of Casa do Monte / Leopold Banchini Architects + BUREAU (Daniel Zamarbide, Carine Pimenta, Galliane Zamarbide) - 1
the house is made out of concrete and has two large windows on each side of it
Arno Brandlhuber Anti-Villa
a concrete building with three windows and a clock on the front door is shown in an empty yard
Antivilla
Arno Brandlhuber's provocative new home - uncube
a large concrete house sitting on top of a hill next to a pool and trees
A summer house by Brandlhuber+ uses stacked maisonette units to optimize exposure to the sun in Rocha
A summer house by Brandlhuber+ uses stacked maisonette units to optimize exposure to the sun in Rocha
an empty room with two open doors and graffiti on the walls
0131 Antivilla - bplus.xyz adaptive reuse architecture
Brandlhuber, Emde, Schneider: Anti-villa, Krampnitzsee, 2014. - Former storage building for garment company, rather aggressive looking renovation intended to provide programmatic change with minimal intervention.
an empty bathroom with mirrors and sinks in it
the house is made out of concrete and has two large windows on each side of it
Arno Brandlhuber Anti-Villa
an old building with a bench in front of it
Casa Farfaglia | Studio GUM